WEBBKURSER FÖR DIN INRE UTVECKLING!
 

Detta är kurser i personlig utveckling där du kan utbilda dig själv i din hemmamiljö. Du går kurserna på webben, i din egen takt och kan titta på en video eller lyssna på en meditation var som helst och när som helst.

Du kan också köpa till en vän och ge bort i julklapp - då öppnas kursen på julafton eller den dagen du väljer. 

1. STORA KURSEN I LIVSKUNSKAP

Konsten att veta vad du vill & förverkliga det är kursen som tar dig från tanke till handling och ända in i mål. För dig som vill ta ett stort kliv i din personliga utveckling och vill ta ett grepp om din framtid. En oerhört uppskattad kurs som förändrar.
Just nu 50% rabatt på kursavgiften.

2. MEDITATIONER

Här lär du dig de enkla grunderna i meditation, på västerländskt sätt, samt får 11 olika meditationer att praktisera. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att komma in i meditationen och den mentala återhämtningens värld.
Perfekt som julklapp!

Företagskurser

Stresshantering för ledare & medarbetare

Människor är företags viktigaste tillgång. Resultatet beror på hur dessa ledare och medarbetare mår. Idag är stress en del av vårt samhälle men för mycket stress gör människor sköra. I denna workshop och kurs lär jag ut hur man med enkla medel kan införa återhämtning under arbetsdagen på ett enkelt sätt. Bland annat med fem-minuters meditationen, för människor som inte har tid, och kontorsmeditation. Denna workshop genomförs hos kunden. Detta ämne kan också kortas till en inspirerande föreläsning.