WEBBKURSER FÖR DIN INRE UTVECKLING!
 

Detta är kurser i personlig utveckling där du kan utbilda dig själv i din hemmamiljö. Du går kurserna på webben, i din egen takt och kan titta på en video eller lyssna på en meditation var som helst och när som helst.
Du kan också köpa till en vän eller till hela företaget.

1. STORA KURSEN I LIVSKUNSKAP

Konsten att veta vad du vill & förverkliga det är en 8 veckorskurs som tar dig djupare in i dig själv. Du får lära dig hantera livet på ett klokare sätt och uteckla din självkännedom för att veta vad du vill. Kursen tar dig från taken till handling, ända in i mål. och. För dig som vill ta ett stort kliv i din personliga utveckling och vill ta ett grepp om din framtid. En oerhört uppskattad kurs som förändrar. Köp nu, börja direkt.

2. MEDITATION

Meditationsserie i 3 veckor.
Här lär du dig de enkla grunderna i meditation, på västerländskt sätt, samt får 11 olika meditationer att praktisera. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att komma in i meditationen och den mentala återhämtningens värld.

Företagskurser

Stresshantering för ledare & medarbetare

Människor är företags viktigaste tillgång. Resultatet beror på hur dessa ledare och medarbetare mår. Idag är stress en del av vårt samhälle men för mycket stress gör människor sköra. I denna workshop och kurs lär jag ut hur man med enkla medel kan införa återhämtning under arbetsdagen på ett enkelt sätt. Bland annat med fem-minuters meditationen, för människor som inte har tid, och kontorsmeditation. Denna workshop genomförs hos kunden. Detta ämne kan också kortas till en inspirerande föreläsning.