Konsten att veta vad du vill & förverkliga det.

Den stora 8 veckors onlinekursen i livskunskap med 40 livslektioner, övningar, visdom & meditationer. 

  • Kursen är för dig som inte vet vad du vill och behöver hjälp med att göra en livsstilsförändring. Kanske trivs du inte på ditt jobb, i din relation eller livet i sig och behöver kraft, stöd och mod att hitta alternativ. 
  • Kursen är också för dig som vill för mycket. Som startar aktiviteter, men slutför sällan. I sökandet efter  meningen blir du istället frustrerad när målen inte nås. Kursen hjälper till inre lugn och avslut.
  • När kursen är slut har du gjort en personlig livsplan. Du har identifierat vad du bäst passar att syssla med och hur du ska ta dig vidare för att nå dina mål.
  • Jag har gjort den omfattande och djupgående för att du ska ta ett stort kliv i din personliga utveckling. Men ändå enkel att genomföra, där du är, var du än är, när som helst. Det är det fina med onlinekurser 

KÖP NU OCH FÅ TILLGÅNG DIREKT.

Tack för en suverän kurs!

Har nu gått klart kursen. Min mening med mitt liv och vad jag vill och ska göra står nu klart för mig. Jag har redan satt igång en massa projekt jag aldrig skulle vågat tidigare. Så jag är på G! Tack Ewa för visdom råd peppning o en helt suverän kurs!  ❤️ tack alla i Facebookgruppen som delar med sig. Må ni följa era hjärtan o inre önskningar !

Stooor kram Maria H Thelin

Såhär funkar en webbkurs - på 2 min.  

Är det någon kurs du ska gå - så är det denna.

Hela kursen är så pedagogiskt med video och övningarna. När man tittar först på videon så förklarar Ewa på ett tydligt sätt och ger exempel på det som händer i vardagslivet. Övningarna blir då både roligare och lättare att lösa. Följer man Ewas livslektioner steg för steg så finner man sin livsuppgift. Jag kan varmt rekommendera Ewas webbkurs


Britt-Marie Augustsson

DETALJER

Omfång: 8 veckor. Du går din egen takt.
Användningstid: Obegränsad användning i 12 månader.
Börja direkt: Direkt får du tillgång till kursportalen och modul 1. 
8 moduler: En ny modul kommer varje vecka i totalt 8 veckor.
Livslektioner: Modulerna innehåller 5-6 livslektioner bestående av videos, text och/eller ljudfiler. Totalt 35-40 livslektioner.
Bonus: Tankepärlor, meditationer, övningar och bonusmaterial.
Nedladdningsbart kursmaterial i pdf-format.
Facebookgrupp: Access till en sluten Facebookgrupp för Q&A.
Livecoachning av Ewa: Varje vecka i tio veckor får du  live-coachning av Ewa via Facebookgruppen. 
Ingen stress. Inga krav. Inga prov. Inga inlämningsuppgift
Ångerrätt: Testa modul 1 och alla livslektioner i sju dagar. Gillar du inte, alla pengar tillbaka. 
 

KURSAVGIFT.
Ordinarie pris 9980:-. Fram till julafton har du möjlighet att köpa kursen till 50% rabatt. Du betalar 4990:- eller delar upp betalningen i tre månader och betalar 1830:-/månad.

Ångerrätt i 7 dagar.
Få kursportalen,  modul 1 och alla livslektioner i modul 1 för att testa i en vecka. Gillar du det inte skickar du ett mail till mig innan modul 2 släpps upp. Du får alla pengar tillbaka utan krångel.  

Ge bort ett nytt liv i julklapp.
Du kan enkelt ge bort denna kurs som julklapp. Välj när den ska starta och skicka ett personligt meddelande. Se vidare på beställningssidan. Vill du utnyttja rabatten själv och starta senare, kan du göra på samma sätt och välja startdatum på köpsidan. 

LIVECOACHING MED EWA

Varje vecka i 10 veckor får du livecoachning av mig på Facebook. Du kan ställa dina specifika frågor angående det du lär dig i kursen, och få svar på en gång. 

INNEHÅLL

Modul 1 & 2 - Grundläggande livskunskap
I dessa två första veckor är aha-upplevelsens veckor. Du får grundläggande livskunskap som varenda kotte borde lärt sig som 7-åring. Plötsligt förstår du varför du inte vet vad du vill, vad som håller dig fast och vilka livsmönster som skapat ditt liv. Du får lära dig var du ska lägga din energi för att med enkelhet växa som människa. Du får lära dig hantera relationer och kontrollbehovet.Sedan hur du ska prioritera dig själv, utan att få dåligt samvete. Redan efter två veckor kommer du att le och din självkänsla blir stärkt. Meditation är vägen in till vår själ. Du får meditationens grunder och under kursen kommer vi meditera många gånger. Du kan testa denna modul i 7 dagar med ångerrätt. 

Modul 3 & 4 - Självmedvetenhet
Nu får du sätta fokus på dig själv och träna på att återta kontakten med dina tankar, känslor, intuition och handlingar. Det finns en mycket klok person där inne. För att göra en förändring behöver du bli medveten om vad som skapar ditt livsmönster. Först då kan du skala bort, lägga till och göra en rörelse framåt. Du anar inte vad mycket fantastiskt som väntar på att bli upptäckt inom dig. Du får lära dig släppa det som inte längre tjänar något syfte i ditt liv och fylla på med frisk energi.

Modul 5 & 6 - Din mening med ditt liv!
Detta är själva kärnan i kursen. Du får lära dig den magiska formeln till ett lyckligt och långt liv. Nu är du redo för att börja skapa din livsplan för framtiden. Som verktyg använder vi den japanska metoden för IKIGAI - skälet att existera. Du får identifiera din passion och lära dig förstå, hitta och använda dina inre drivkrafter. Du kommer tydligt se inom vilka områden du är ämnad att jobba. I din livsuppgift ligger din mening med livet. Ditt skäl att existera. Ditt IKIGAI. Vad ditt sanna jag är kommer du att veta. 

Vecka 7 & 8 - Förverkliga det.
Det är dags att skrida till verket. Få saker gjorda. Ta sig i kragen. Få tummen ur. Ändan ur vagnen. Gå i mål. Kort sagt - sluta att skjuta upp saker och ting och förverkliga det du längtar efter. Kom ihåg att förändringar inte alls behöver vara att skilja sig, byta jobb eller be grannarna dra åt skogen. Det kan vara små saker som att plantera en blomma. Det viktiga är att den är positiv för dig. Känner du att du vill ha ut mer av livet, då lovar jag att hjälpa dig komma dit. Men ta det i den takt som passar dig. Ingen stress, inga krav, inga prov, inga inlämningsuppgifter. 

JAG MÅSTE SÄGA TACK!
När jag gick din webbkurs i Livslektioner i vintras/våras kände jag att jag hade så svårt att släpp taget om mina invanda tankemönster. Hur mycket jag än kämpade kom jag inte fram till något som kändes rätt längst in i hjärtat. Men ett par månader efter att jag avslutat kursen, när jag slutade kämpa och ”släppte” allt,  kom plötslig min livspassion till mig. Jag är övertygad om att det du lärt mig och regelbunden meditation gjorde att jag till slut hittade rätt. Min nya resa är i sin linda och det känns så fantastiskt.

Mona Åkesson

Lärare öppnar dörren, men du måste gå in själv.

KURSLEDARE EWA WIGENHEIM

Vägen till ditt sanna jag, din livsuppgift och ett meningsfullt liv.
Välkommen att äntligen investera i dig själv. Jag lovar att göra allt jag kan för att var din lärare och dela med mig av all den visdom som jag lärt av mina mästare. Kursen är fullproppad med livsvisdom som du kan återkomma till om och om igen för kunskap och inspiration som lyfter dig i din vardag. 

Jag skulle inte varit där jag är idag, om jag inte hade tagit hjälp i mitt liv.  Det var när jag arbetade med buddhistiska munkar i Laos jag förstod vad meningen med livet är. Nu skickar jag vidare kunskapen till dig. Men kan bara öppna dörren- du måste själv kliva in

Ewa Wigenheim