LIVSSTILS-PROGRAMMET CellReset
Viktminsknings- och detoxprogram.

Gå ner 4 - 12 kg på 28 dagar, med bestående effekt. 

Kropp, själ och sinne är en treeninghet som behöver vara i balans. Det är svårt att självförverkliga sig om den fysiska kroppen inte är på topp. Därför erbjuder jag även detta livsstilsprogram i mitt utbud.

Behöver du gå ner i vikt? Dricka mindre vin? Bryta osunda vanor. Då är detta program fantastiskt. Då talar jag av erfarenhet som både provat Viktväktarna, 5:2, LCHF och andra hemmagjorda varianter. Jag gick ner dubbelt så fort med denna, samtidigt som jag behöll min energi. Fast det sista är inte sant, jag fick mer energi.

DIETPROGRAM FRÅN NASA.  

Programmet är från början ett internt dietprogram från NASA. En professor i naturmedicin från Norge kom över det och studerade det noga, men tyckte något saknades. Med sina kunskaper inom traditionell kinesisk medicin förfinade han programmet och tillsatte mineraler och örtte för att optimera detoxfasen. För att stärka muskelaturen använde han ett vitamin B-komplex och essentiella aminosyror. Genom att använda dem ökade ämnesomsättningen och hormonets nivå kom i balans. Med detta program förlorade han 8 kilo inom 7 dagar och kände mig samtidigt pigg under hela processen! Detta var 2012. Idag har programmet använts av hundratusentals människor runt världen med gott resultat. 

NU KAN ÄVEN DU FÅ TILLGÅNG TILL DETTA FANTASTISKA PROGRAM. 

SÅHÄR GÅR DET TILL!

Det är en viktminsknings-, detox och hälsoprogram bestående av 3 faser. Man äter mat enligt ett specifikt kostprogram i kombination med högkvalitativa och noga sammansatta näringstillskott.
De tre faserna är följande: 

  • Detox, balansering och viktminskningsfas - 28 dagar.
  • Stabiliseringsfas - minimum 60 dagar.
  • Livsstilsfas - så länge du vill må bra.

Vill du minska mer i vikt, än det du gör under de första 28 dagarna, fortsätter du bara med programmet innan du går över till stabiliseringsfasen.

Detaljerat program att följa.
Du får ett kostprogram som är noga uträknat och som du följer exakt. Pedagogiskt och enkelt upplagt. Du får också en sluten webbsida, som bara de som kör programmet får tillgång till, med all information, gratis coaching, inspiration. Det är enkelt att lyckas med detta program.

Näringstillskotten
Den som gör detta livsstils- och viktminskningsprogram så effektivt är den utarbetade kombinationen av kostprogrammet tillsammans med högkvalitativa preminumnäringstillskott. Genom dessa ökar ämnesomsättningen, man rensar ut samtidigt som kroppen får sina viktiga byggstenar för att fungera optimalt.  Kostprogrammet ska INTE genomföras utan näringstillskotten. 

VITA, GRÖNA & RÖDA DAGAR

Första veckan äter du bara vita dagar.
Dessa består av rena proteiner som ägg, kyckling, fisk, kalkon, frön och yoghurt. Samt näringstillskott som gör att du får i dig alla vitaminer, enzymer och mineraler så du behåller din energi och muskelmassa. 

2:a - 4:e veckan
Består av huvudsak gröna dagar. Mat enl ovan + grönsaker som växer ovan jord. Och näringstillskotten.

Stabiliseringsfasen - minimum 60 dagar
Denna period består av övervägande gröna dagar, men du får också skoja till det med röda dagar då du får äta/dricka vad du vill. Röda dagar balanseras upp med två vita dagar för bestående effekt.

Livsstilsfasen - så länge du vill må bra.
För att bibehålla din nya målvikt ska du fortsätta att äta regelbundna och balanserade måltider och lägga till två till fyra vita dagar per månad. För att behålla din höga energinivå ska du fortsätta med dagliga tillskott av utvalda näringstillskott. 

NÄRINGSTILLSKOTTET!

Det näringstillskott vi använder kommer från ett tyskt företag som funnits i 25 år. Över 15 miljoner användare finns i hela världen. Det är premiumprodukter, patenterade, säkrade och utvecklade av ett vetenskapligt team. Kostprogrammet och produkterna hänger egentligen inte ihop men för att få absolut bästa effekt så har den norska professorn valt ett av de bästa näringstillskottet som finns på marknaden.

För att visa på kvaliteten så  använde 30 OS medaljörer produkterna för att öka sin prestation vid senaste vinter OS. De är ju oerhört noga med sina kroppar. Utan att vara sponsrade, utan drack av egen fri vilja. Coolt. 

RING MIG OCH BESTÄLL
070-523 89 33!

Ring mig så gör hjälper jag dig beställa så du får rätt produkter. Kostprogrammet är gratis.

BONUSCOACHNING
Du får också inbjudan till en sluten Facebook-grupp där du får coaching av oss och dela dina erfarenheter med andra.
Du får också inlogg till en exklusiv informationsportal med all information och coaching hela vägen på din hälsoresa.