En Livscoach är en samtalspartner som hjälper dig reda ut det som inte känns bra i ditt liv. Relationen, inre oro, yrkesrollen, stress eller annat. Eller så har du kanske tappat bort dig själv och behöver hjälp med att hitta din livsväg och ditt sanna jag.

Det är också ett sätt att förflyttar dig från ett läge till ett annat. Kanske är det mesta bra i ditt liv men du vill ta ytterligare ett steg. Du som anlitar mig måste innerligt vilja ta nästa steg i ditt liv och beredd att göra det som krävs. Min formella utbildning är Socionom, Certifierad livscoach och diplomerad kommunikatör.

Vad kan jag förvänta mig?
Du kan förvänta dig att få hjälp med det du behöver hjälp med. Om det så är relationsproblem, existensiella problem, arbetsrelaterande problem, stress eller annat som gör att livskvaliteten inte är på topp. Jag kanske inte alltid säger det du vill höra, men definitivt det du behöver höra. Det är det som mina klienter brukar gillar, för det för oss framåt snabbt.
(Om vi märker på vägen att jag inte är den rätta att hjälpa dig, får du rekommendationer vidar).

Vågar jag ringa en Livscoach?
Jag vet att det är ett stort steg att anlita en utomstående när livet inte känns bra. När jag själv var i livskris var jag klok nog att ta hjälp. Det bästa var att hon ställde frågor som fick mig att se min situation från en annan vinkel. Innan hade tankarna gått runt, runt i en cirkel. Visst var vännerna bra att prata med, men de försökte ge goda råd. Det jag vet idag är att ingen förutom jag själv kan veta vad jag vill. Jag måste ta mina egna beslut, grundat från den jag är. Det finns inga genvägar. Idag är jag utbildad för att hjälpa människor med detta och arbetat med det i många år. Men för mig räcker det inte med en formell utbildning, det största bidraget till de jag coachar är min långa livserfarenhet. Läs mer om min livsresa längre ner på sidan.

(Jag skulle kunna ha referenser av hundratals människor jag hjälpt. Men jag håller hårt på diskretion och tystnadsplikt. Dessutom är varje livsöde unikt och det finns inga standardlösningar. Du kan i och för sig läsa under "retreat" och se deltagares upplevelser där.)

Priser och paket

1. INDIVIDUELL COACHNING - PERSONLIGA MÖTEN
Detta är för dig som vill göra en förändring av ditt liv. Som behöver stöd och hjälp i din nuvarande livssituation och vill ta nästa steg.  Vi inleder med ett telefonsamtal så jag får veta vad du behöver hjälp med och du får höra min röst och se om du gillar mig. Pris/timma 2000:-. 

Coachningpaket att utnyttja under ett år. 
5 timmar - 9 000:-
10 timmar - 14 900:- 
20 timmar - 21 900:- 

Jag är inte billigast i branschen, men jag ser definitivt till att du får maximalt resultat på kortast tid.  
Är du ledare och behöver stöd i din yrkesroll, maila eller ring för personligt upplägg. 

UTVECKLA DIG PÅ EGEN HAND
Vill du få en billigare variant, men ändå få möljighet att ta ett omtag i din personliga utveckling, så kan du välja min webbkurs. I den har jag sammanställt all kunskap jag samlat på mig under livets gång. Den heter Konsten att veta vad du vill & förverkliga det och består av 8 moduler med 40 livslektioner.  Att gå en webbkurs är ett mycket bra alternativ.

2. Telefoncoachning

Bor du inte i Stockholm går bra med telefoncoachning. Jag har flera klienter i hela landet. Skickar ett e-mail till mig så bestämmer vi en telefontid. 


Maila för tidsbokning:
ewa@ wigenheim.se

3. Tre steg till ett bättre liv!
Från tanke till handling och rakt i mål! 

Detta är för dig som vill genomför något. Leva en dröm, gå i mål med ett projekt eller annat du vill förverkliga men inte kommit till skott. Då ses vi vid 3 tillfällen x 2 timmar och gör din livsplan. Vi gör ett nuläge och går sedan igen steg för steg hur du ska nå ditt mål. Vi tar bort rädslor och hinder. Tillsammans skapar vi en visionboard och en konkret handlingplan. Jag har genomfört många möjliga och omöjliga projekt i mitt liv (läs vidare under Om Ewa) och vet att de flesta begränsningar sitter i våra huvuden. De kan jag hjälpa dig med att ta bort. De klienter som gjort denna process har nått sina mål långt före utsatt tid.
2 timmar x 3 tillfällen + en uppföljningstimma. Pris: 15 000:- + moms. 

Att välja en samtalspartner handlar mycket om personlig kemi.
Formella utbildningar: Socionom, certifierad Livscoach från Livscoachakademien, Diplomerad kommunikatör från Berghs School of communication. Mindfulnesskurser samt meditationslärare.


För dig som vill anlita mig som Livscoach vill jag berätta:
Jag har varit gift. Jag är skild. Jag har haft relation med en psykopat (eller nåt åt det hållet). Jag har fött egna barn och levt med bonusbarn. Jag har varit anställd, drivit eget företag, blivit uppsagd och sagt upp mig själv. Jag har bott i villa och i lägenhet. Jag har haft det gott ställt och lika många gånger varit luspank. Många gånger i mitt liv har jag stått vid ett vägskäl och tvingats välja. Jag har haft dagar av lycka och andra då jag gråtit på soffan. Jag har presterat på topp och varit karriärist och nästan stressat mig in i väggen. Jag vet hur det är att inte tycka att man räcker till. Men tagit mig ur och hittat en annan väg. 

Jag har arbetat med världens rikaste människor och de som inte äger någonting. Jag har gett mig in i saker jag lyckats med och andra jag inte klarat av. Men det är inte hur många gånger man faller som räknas, utan hur man lyckas ta sig upp. Det kan jag hjälpa till med. För ingen ska gå omkring och känna sig rotlös, förtvivlad och utan att veta vägen ut. Jag har varit där och vet hur man tar sig ur. Därför har jag också lyckats att uppnå mina drömmar och jag vet vad som krävs.

Vad du vill ha hjälp med vet bara du. Men en sak är säker - Du är värd det bästa, och det vet du! En rekommendation är att du även tittar på webbkursen och om den talar till dig. 

Ha en fantastisk dag/ Ewa

kontakt

Ewa Wigenheim
Krukmakargatan 22
118 51 Stockholm
Telefon 070-523 89 33
ewa@ wigenheim.se

Få livsinspiration två gånger i månaden. Anmäl dig till nyhetsbrevet.