Stresshantering
för chefer & ledare.

Inom elektronikens värld är en ledare något som överför energi. I näringslivet gäller samma sak. Den osynliga och synliga energi du som ledare dagligen sänder ut, det smittar du dina medarbetare med. För det vi skickar ut får vi tillbaka.

En stressad chef kan aldrig få avslappnade medarbetare. En osäker ledare kan inte få trygga kollegor. Otydligt ledarskap leder till oro, stress och därmed sämre prestation och resultat för företaget.

Men ledare med stark självkänsla, högt EQ och förmåga till bra självledarskap bidrar till andras välmående på samma sätt och därmed ökad produktivitet och blomstrande företag.


När du anlitar mig gör vi ett längre samarbete där jag finns vid din sidare under en lång tid för att stötta, stärka, som samtalspartner och mentor på det personliga planet. Att vara ledare är en av de ensammaste jobben i världen, därför är det en klok investering att ha en utomstående "vän". 

På min referenslista finns bland andra Björn Ulveus och Benny Andersson. 

Kontakta mig för en personlig plan och första samtal om hur jag kan hjälpa dig som din mentala tränare. Maila till ewa @wigenheim.se