Music is my life

Att sjunga är ett livselexir som varit en ständig följeslagare genom mitt liv. Se nedan för aktuella konserter eller spelningar med West Side Big band eller för pensionärsföreningar eller företag. 

Konsert16 nov, 2017.

Vi är ett 18-manna klassiskt storband som spelar allt från Glen Miller till ABBA och Chicago. Den 16 november har vi den stora äran att bjuda in till konsert tillsammans med Jan Johansen. Vi går också att boka till olika evenemang, privatfester eller företagsmöten. Varför inte överraska gästerna eller brudparet till bröllopsvalsen. Kontakt ewa@wigenheim.se

Program för pensionärer

Visst minns vi de härliga oförglömliga melodierna från 60,70 och 80-talet som sjöngs av våra svensktoppsstjärnor, Gunnar Viklund, Siv Malmqvist, Anna-Lena Löfgren, Östen Warnebring med många flera.  I detta program har jag sammanställt en kavalkad av kända sånger från denna tid.

Jag kommer ut till era månadsmöten med min gitarr och sjunger. Jag har egen ljudanläggning om det behövs. Ladda gärna ner PDF:n för djupare presentation.

- Alla sånger på svenska.
- Stor igenkänning och hög minnesfaktor.
- Innehåller alltid allsång.
- Jag spelar och sjunger till eget gitarr-ackompanjemang.
- Medtar egen musikanläggning.
- Humor och berättelser i mellansnacket.
- Ca 40-45 minuter.

Jag har uppträtt på många, många pensionärsträffar i hela StorStockholm under sex år och det brukar vara ett mycket uppskattat inslag. Sjunger även på bröllop, dop, begravningar. 

Kontakt för bokning ewa@wigenheim.se eller 070-523 89 33

MagEwa mantrapop och musikmeditation.