RETREAT FÖR DIN INRE UTVECKLING!

Välkommen till den lilla, lugna byn Örserum i närheten av Gränna i Småland. Under tre dagar får du möta dig själv, tillsammans med andra. På mina retreater talar vi. Det finns en vinning i att spegla sig i andra och när man själv pratar hör även de egna öronen.

Retreater 2018
Fredag 29 juni -  Söndag 1 juli.

Denna helgretreat är för dig som:

  • Snabbt vill hitta dig själv och komma vidare i ditt liv.  
  • Vill få hjälp att se din nuvarande livssituation i nytt ljus och coachning för nästa steg. 
  • Vill stärka tilliten till dig själv och din egen förmåga.

I en underbar paviljong vid strandkanten till den varma sjön Ören, i den lilla byn Örserum 1 mil från Gränna, får du möta dig själv på ett helt nytt sätt. Vi bor på Gästgiveri Smålandsgården. Omgivningen utstrålar lugn och det finns promenadstråk, löparspår, badstrand och mitt i byn finns den lilla lanthandeln som säljer de världsberömda Hugos isterband. (Om man nu gillar det). Tre fantastiska dagar tillsammans med likasinnade, som du kommer minnas hela ditt liv. Mycket gemenskap, skratt, inre resor, meditationer och nya lärdomar. Du reser dit med bil, buss eller samåker. Det brukar funka fint. 
 

Innehåll

  • Undervisning i livskunskap och självkännedom. 
  • Individuell coachning.
  • Coachning i grupp.
  • Guidade meditationer i olika former hämtade ur den buddhistiska filosofin. 
  • Övningar individuellt och övningar i grupp. 

Många retreter är tysta, men jag har valt att vi talar på mina retreater. Det finns en stor vinst i att spegla sig i andra. 
 

Deltagarbetyg 4,9 av 5 möjliga!

Gemenskapen är en viktig ingrediens och Ewa fick till det på ett utmärkt sätt. Lagom innehåll, lagom jobbigt/ utmanade. Nya insikter och ny tro på mig själv. Kroppens känns lättare. Tusen tack
/Ann-Christin

Program
Dag 1. Du fastställer nuläge: Var är jag, vad vill jag, vart ska jag?
Dag 2. Du släpper det som inte längre tjänar något syfte i ditt liv.
Dag 3: Du får fylla på med ny kraft och energi och ta ut mål för framtiden. 

Jag ger inte ut ett detaljerat program av två skäl. Dels vill jag att du ska släppa kontrollbehovet och bara vara med i ditt eget flöde. Dels läser jag in gruppen och vill ha friheten att lägga in övningar som passar sammanhanget, utan att vara låst. Att inte få ett detaljerat program brukar deltagarna uppskatta mest.