Priser & Info

loading...
 Endast 1 platser kvar. 
Du behöver inte vara rädd, alla kommer själva och man får ny vänner för livet på typ 2 minuter.
Sommarretreat 29 juni - 1 juli. 2018

Var: Gästgiveri Smålandsgården, 1 mil utanför Gränna. 
Tid: Fredag 10.00 - söndag ca 17.00
Pris: All inclusive 6 400:- (inklusive moms).
(Det går att dela upp betalningen räntefritt i 2 månader.)
Bonus: En efterföljande coachningstimma ingår värde 1100:-.
Max 15 personer.
Åldersgräns 18 år.

I priset  ingår:
3 heldagars retreat.
Enkelrum med dusch/wc på rummet.
Sänglinne & handdukar.
Helpension (frukost, lunch, middagar, fika)
Kurslokal & kursledare.
Utbildningsmaterial.
Dryck vatten/kaffe/the. (Retreaten är alkohol och drogfri).
Som bonus en efterföljande coachningtimma per telefon.
Kursledare: Ewa Wigenheim

Retreaten är religiöst obunden, men inspirationen hämtad från den österländska visdomen. Framför allt buddhismen. Alkohol och drogfri. Allsidig mat. Meddela om du har några matallergier. 

BOKA DIN PLATS

Bokningsregler
Eftersom det är mindre än en månad kvar till start betalar du hela avgiften nu och säkrar din plats. 
Avbokning 30 - 15 dagar före retreat debiteras 50% av avgiften.
Avbokning senare än 15 dagar före retreat debiteras hela avgiften.
Du kan delbetala i 2 månader. 100 adminavgift tillkommer. 

"Jag känner en enorm tacksamhet. Jag är så glad att jag valde detta. Att jag fick göra denna resa tillsammans med andra. Fantastisk upplevelse som jag önskar fler fick göra. Vilken gåva. Magisk plats".
Bibbi

HELT FANTASTISKT! Det bästa jag gjort för mig. TACK!
/Annette

Otroligt givande att komma åt det som händer inom mig. Den hjälp jag fick betyder så mycket. Alla människor borde gå igenom detta. Då skulle vår värld antagligen se annorlunda ut. Stort tack för allt. /Claes

Gemenskapen är en viktig ingrediens och du fick till det på ett utmärkt sätt. Lagom innehåll, lagom jobbigt/ utmanade. Nya insikter och ny tro på mig själv. Kroppens känns lättare. Tusen tack
/Ann-Christin

Tack finaste Ewa för att jag fick möjlighet att finna mig själv. Jag vet att du säger att det var jag som valde - så okey. Jag har med mig så mycket positivt och en dörr har öppnats och jag går in med glädje och spännning. Vi kommer att mötas igen. Kärlek till dig från mig.
/ Maria

Meditationerna är UNDERBARA och något nytt i mitt liv som kommit för att stanna. Retreaten överträffade mina förväntningar på flera plan. Tack
/Bengt.

Vanliga frågor

Vad betyder retreat?
Retreat betyder att dra sig tillbaka från vardagen för att ge sig tid för eftertanke. Utan störande telefoner, datorer, kollegor, familj eller krav kan du lyssna på dina egna tankar. Man kan också se det som en kurs i personlig utveckling. 

Varför resa på retreat?
Det finns många anledningar till varför man reser iväg för att ta hand om sig själv. Ofta är man tömd på energi, av olika anledningar, och vill ha hjälp att fylla på. Det kan vara att man är i en brytpunkt i livet och behöver ha vägledning för att veta vad man vill.  Eller bara en paus i tillvaron. Skälen till att vi ibland känner oss vilsna är många. Men oavsett, så finns det alltid en lösning på varje problem. 

Varför ska jag välja Ewas retreat?
Min metod är "the best of" från alla de munkar, lärare och mentorer jag mött och gått i lära hos. Jag har arbetat fram en process som hjälpt hundratals människor de senaste åren att hitta tillbaka till sig själva och förstå vad hjärtat längtar efter. Bäst beskriver tidigare deltagare sina upplevelser, se videon ovan.

Små grupper på max 15 personer.
Jag har valt små grupper för att ha möjlighet att fånga upp varje deltagares process och coacha individuellt för bästa resultat. Under trygg vägledning får du hjälp att se din nuvarande livssituation i ett nytt ljus och den hjälp du behöver för att göra de förändringar du själv bestämmer att du vill göra.

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs. Du behöver inte ha mediterat tidigare.
Är retreaten tyst? Nej, vi pratar på min retreat.
Fysiskt krävande? Nej, retreaten är inte fysiskt krävande.
Klarar jag takten? Takten är anpassad för att tillgodose alla. 
Resa i par? Övervägande delen kommer själva. Du kan resa med en vän, ni har enkelrum. Men par rekommenderas inte. Detta är din individuella inre resa som du ska göra själv. Reser du med din respektive kommer du ta fel hänsyn.
Kan jag resa själv: Du behöver inte oroa dig, övervägande delen kommer själva. Ni kommer alla av samma anledning och du får nya vänner på 10 min.
Kan jag ta med djur: Nej, du behöver ha fullt fokus på dig själv.
Handikappanpassning: Retreaten är tyvärr inte handikappanpassad.
Allergier: Restaurangen hanterar alla slags matallergier.

Kurslokal: I en paviljong i hotellets park med utsikt över sjön håller vi till med lektioner, meditationer, övningar och överraskningar. Vid grupparbete finns parken, hotellets sällskapsytor och stranden att sitta på. I omgivningen finns löparspår, egen brygga, sandstrand för varma bad med mera. Vi äter i hotellets restaurang och dricker brunn ur parkens hälsobrunn. Byn har en liten affär. Här finns alla förutsättningar för det lugn för egna tankar du längtat efter.

Lämna hemma: Alla måsten, krav, sociala medier, nyheter från yttervärlden, familjen, förväntningar på dig själv, kontrollbehov och alla vardagsbestyr. Här blir du omhändertagen både på utsidan och insidan och kan bara ägna dig åt dig själv. När gjorde du det sist i tre dagar?

Välkommen till de kanske bästa dagarna i ditt liv
Ewa Wigenheim