En Livscoach är en samtalspartner som hjälper dig reda ut det som inte känns bra i ditt liv. Någon du väljer när du inte tycker att en terapeut eller psykolog känns rätt för dig. Det coachande förhållningssättet innbär att jag hjälper dig hitta dina egna svar på ditt problem. Det kan vara relationen, skilsmässa, inre oro, yrkesrollen, stress eller annat. Eller så har du kanske tappat bort dig själv och behöver hjälp med att hitta din livsväg och ditt sanna jag. Eller så har du bara fått nog och behöver ventilera din situation. Jag är här för att lyssna på dig.

Vågar jag ringa en Livscoach?
Jag vet att det är ett stort steg att anlita en utomstående när livet inte känns bra. Men ibland är det klokt att få nya perspektiv på sin egen situation. Visst kan vänner vara bra att  prata med, men minns att de ofta lägger in sina åsikter i sina svar. Den enda som vet vad som är rätt för dig är du. Jag ställer frågor så du hittar dina insikter och lägger inte mina värderingar i din mun.

Jag har de formella utbildningarna, men min största tillgång är ming långa livserfarenhet. Mer om det kan du läsa längre ner. Jag har tystnadsplikt, därför kan jag inte ge referenser till någon av de hundratals människor jag hjälpt till nya insikter, nya val och inre ro.

Välkommen till krukmakargatan 22 i Stockholm.
Tidsbeställning: ewa@wigenheim.se eller 070-523 89 33

1. INDIVIDUELL COACHNING - PERSONLIGA MÖTEN
Vi träffas i min loka på söder i Stockholm under en timma i taget. Första gången gör vi ett nuläge och därefter en plan för hur många gånger du behöver och vill ses. Du låser inte upp dig för något första gången.

UTVECKLA DIG PÅ EGEN HAND
Vill du utveckla dig personligen och lära dig veta vad du vill på egen hand. Läs då gärna mer om mina webbkurser. Du börjar direkt.

2. Telefoncoachning

Bor du inte i Stockholm går bra med telefoncoachning. Jag har flera klienter i hela landet. Skickar ett e-mail till mig så bestämmer vi en telefontid.

3. Tre steg till ett bättre liv!
Från tanke till handling och rakt i mål! 

Detta är för dig som vill genomför något. Leva en dröm, gå i mål med ett projekt eller annat du vill förverkliga men inte kommit till skott. Då ses vi vid 3 tillfällen x 2 timmar och gör din livsplan. Vi gör ett nuläge och går sedan igen steg för steg hur du ska nå ditt mål. Vi tar bort rädslor och hinder. Tillsammans skapar vi en visionboard och en konkret handlingplan. Jag har genomfört många möjliga och omöjliga projekt i mitt liv (läs vidare under Om Ewa) och vet att de flesta begränsningar sitter i våra huvuden. De kan jag hjälpa dig med att ta bort. De klienter som gjort denna process har nått sina mål långt före utsatt tid.
2 timmar x 3 tillfällen + en uppföljningstimma. Pris: 12 000:-

Att välja en samtalspartner handlar mycket om personlig kemi.
Formella utbildningar: Socionom, certifierad Livscoach från Livscoachakademien, Diplomerad kommunikatör från Berghs School of communication. Mindfulnesskurser samt meditationslärare.


För dig som vill anlita mig som Livscoach vill jag berätta:
Jag har varit gift. Jag är skild. Jag har haft relation med en psykopat (eller nåt åt det hållet). Jag har fött egna barn och levt med bonusbarn. Jag har varit anställd, drivit eget företag, blivit uppsagd och sagt upp mig själv. Jag har bott i villa och i lägenhet. Jag har haft det gott ställt och lika många gånger varit luspank. Många gånger i mitt liv har jag stått vid ett vägskäl och tvingats välja. Jag har haft dagar av lycka och andra då jag gråtit på soffan. Jag har presterat på topp och varit karriärist och nästan stressat mig in i väggen. Jag vet hur det är att inte tycka att man räcker till. Men tagit mig ur och hittat en annan väg. 

Jag har arbetat med världens rikaste människor och de som inte äger någonting. Jag har gett mig in i saker jag lyckats med och andra jag inte klarat av. Men det är inte hur många gånger man faller som räknas, utan hur man lyckas ta sig upp. Det kan jag hjälpa till med. För ingen ska gå omkring och känna sig rotlös, förtvivlad och utan att veta vägen ut. Jag har varit där och vet hur man tar sig ur. Därför har jag också lyckats att uppnå mina drömmar och jag vet vad som krävs.

Vad du vill ha hjälp med vet bara du. Men en sak är säker - Du är värd det bästa, och det vet du! En rekommendation är att du även tittar på webbkursen och om den talar till dig. 

Ha en fantastisk dag/ Ewa