Digital föreläsninG:

"Så blir du mänskligt hållbar i en värld som förändras!"

Digital föreläsning "Så blir du mänskligt hållbar i en värld som förändras".

Har ni många som jobbar hemifrån nu? Som är oroliga för vad som ska hända. Oroliga för jobbsituationen, sina anhöriga osv. Ja, rädslan har tagit ett grepp om de flesta. Och vi vet ju inte när detta förändras.Då är det viktigt att ge framtidtro och hopp.
 Och även boosta arbetsmoralen vid köksbordet!

I min digitala föreläsning "Så blir du hållbar i en värld som förändras" inspirerar jag till hur man ska behålla arbetsförmågan och humöret uppe när man jobbar hemma. Klicka vidare och läs på innehållet>>> 

Tack Ewa för en superbra föreläsning. Det gav våra medlemmar inspiration och många bra tankeställare. Det är ensamt att sitta hemma så detta var toppen. 
Koorosh Khosravi, TCO Uppsala

Tack Ewa för att du tillsammans med övriga i panelen gjorde detta svåra ämne så inspirerande och samtidigt lärorikt. Du är klok som en bok och man märker att du om någon förstår detta med oss i besöksnäringen som hela tiden brottas med känslan av att det är så roligt. Fantastiskt och jag ska absolut läsa och lära mer av dig.
Anna SpjuthVD / Hotelldirektör Preopening
Nordic Choice Hotels @ Urban Escape


Med både humor och allvar får Ewa in fullträffar i både hjärta och hjärna vilket bidrog till att jag fick ett antal nya insikter om mig själv. Arne Mattisson, Pricewaterhouse Coopers

LITE ANDRA FÖRELÄSNINGSTEMAN:

FRÅN ABBA TILL MUNKARNA I LAOS OCH TILLBAKA. 

ARBETSGLÄDJE KOMMER INIFRÅN!
En föreläsning om att må bra på jobbet

Ladda ner föreläsningen nedan. 

Referenser:

"Ewa Wigenheim, damen som vet hur man fångar en publik. Retoriken satt där den skulle och utstrålningen likaså. Spända, roade och lite oroade satt 200 damer och bara lyssnade, njöt och lät sig svepas med på Ewas resa. Att dessutom få lika många damer att blunda och hitta sig själva en liten stund var en underbar upplevelse fylld med kärlek och energi. Ewa träffade många rakt i hjärtat förstod man då man hörde kommentarerna efteråt. Tack från en massa damer i Österbotten Finland".
Katta Svenfelt arrangör av En Hel Kvinnodag


Täby kommun utvärderar enligt följande: Hela gruppen lyssnade och interagerade . Ewa hade ett välgenomtänkt budskap som var anpassat till gruppen. Att han är nöjd.
Flow Talk, talaförmedling. 

Du kan inspirera folk på en helt annan nivå och hjälper andra entreprenör att våga satsa samt förverkliga deras drömmar. Din föreläsning blowed me away! Man kan vara rik på många sätt. I min värld är du rik och framgångsrik.
Monuique Höglund, GZ businessclub


Med både humor och allvar får Ewa in fullträffar i både hjärta och hjärna vilket bidrog till att jag fick ett antal nya insikter om mig själv. Arne Mattisson, PWC

TACK för den inspirerande och intressanta föreläsningen du gav på kvinnodagen den 22.3 i Pedersöre, Finland. Vi var många i publiken som njöt av att bara lyssna och ta in. Det berörde, temat är viktigt. Många sliter hårt i livet och mår därefter. Lyssnar på andra, säger aldrig nej, fortsätter kämpa. Jag tror du lyckades tända en liten gnista av insikt. Det går att göra livet annorlunda. Man måste bara våga lite. Och få lite hjälp på traven. God fortsättning med det du gör och tror på!
Med vänlig hälsning, Åsa, en kvinnodagsdeltagare


Med värme, kärlek och mycket humor får Ewa oss alla att följa med på en resa som berör. Att uppleva så mycket både roligt och tråkigt och att sedan förmågan att förmedla allt detta under några timmar är otroligt starka. Ewa är en fantastisk berättare och vi alla som hade förmånen att få lyssna på Ewas resa pendlade mellan skratt, fniss och tårar. Jag tog med mig mycket ifrån kvällen men ordet MOD är fortfarande i mina tankar när jag tänker på Ewa och allt vad hon upplevde. Önskar jag hade hälften av ditt MOD.
Pia Källqvist, Systembolaget

Tack för ett mycket givande och engagerande föredrag i fredags! Alla var supernöjda och inspirerade av ditt pass. Detta trots att det var 6:e dagen av möten o utbildningar.
Barbro Fridlund,
Verksamhetschef STF

Föreläsningsförfrågan kontakta

Ewa Wigenheim
ewa@wigenheim.se
070-523 89 33