Digital föreläsning!

Har ni många som jobbar hemifrån nu? Som är oroliga för vad som ska hända. Oroliga för jobbsituationen, sina anhöriga osv. Ja, rädslan har tagit ett grepp om de flesta. 
Då är det viktigt att ge framtidtro och hopp.
 Och även boosta arbetsmoralen vid köksbordet!

Jag har tekniken och möjligheten att sända en inspirationföreläsning digitalt, via webinar. Till exempel Arbetsglädje som du kan dra ut pdf på nedan eller Hållbart arbetsliv som är lika aktuellt var man än sitter och jobbar. Det kan vara en god investering nu när alla behöver uppmuntran. 

Deltagarna får bara en länk som de loggar in på ett givet klockslag. Du som chef kanske t o m vill vara med i sändningen och skicka några uppmuntrande ord på vägen. Tekniken fixar jag!
Kontakta mig så pratar vi om hur du kan peppa dina medarbetare i dessa coronatider. 

Ewa Wigenheim
ewa@wigenheim.se
 

FÖRELÄSNING:
Arbetsglädje kommer inifrån & Hållbart arbetsliv

Idag pratas det mycket om arbetsglädje och vad företag och organisationer kan göra för att minska den psykiska ohälsan.  Att må bra på jobbet syns ju positivt både i lönekuvertet och i företagens resultatrapporter.

Men, få pratar om vad varje medarbetare själva kan göra för att öka sin egen arbetsglädje och tillfredsställelse på jobbet. Man kan, som bekant, leda kamelen till vattenhålet men inte få den att dricka. Ingen har ju "var glad och tacksam" i sin arbetsbeskrivning, men det är ju det arbetsglädje handlar om. 


I dessa två föreläsning ger jag konkreta råd och insikter om hur varje medarbetare själva kan öka sin inre tillfredsställelse och ta ansvar för sitt eget välmående. INNAN man kör rakt in i väggen. Ladda ner beskrivningar på föreläsningarna i bifogade pdf:er och titta gärna på filmen :)
 

  • Arbetsglädje kommer inifrån
  • Egenvård för ett hållbart arbetsliv. 
Boka föreläsning ewa@wigenheim.se eller 070-523 89 33
 

Tack Ewa för att du tillsammans med övriga i panelen gjorde detta svåra ämne så inspirerande och samtidigt lärorikt. Du är klok som en bok och man märker att du om någon förstår detta med oss i besöksnäringen som hela tiden brottas med känslan av att det är så roligt. Fantastiskt och jag ska absolut läsa och lära mer av dig.
Anna SpjuthVD / Hotelldirektör Preopening
Nordic Choice Hotels @ Urban Escape


Med både humor och allvar får Ewa in fullträffar i både hjärta och hjärna vilket bidrog till att jag fick ett antal nya insikter om mig själv. Arne Mattisson, Pricewaterhouse Coopers

LITE ANDRA FÖRELÄSNINGSTEMAN:

FRÅN ABBA TILL MUNKARNA I LAOS OCH TILLBAKA. 

YES YOU CAN!
Från tanke till handling ända in i mål. 

En föreläsning om att ta sina idéer från tanke till handling och genomföra det ända in i mål.  Begär prospekt

Referenser:

"Ewa Wigenheim, damen som vet hur man fångar en publik. Retoriken satt där den skulle och utstrålningen likaså. Spända, roade och lite oroade satt 200 damer och bara lyssnade, njöt och lät sig svepas med på Ewas resa. Att dessutom få lika många damer att blunda och hitta sig själva en liten stund var en underbar upplevelse fylld med kärlek och energi. Ewa träffade många rakt i hjärtat förstod man då man hörde kommentarerna efteråt. Tack från en massa damer i Österbotten Finland".
Katta Svenfelt arrangör av En Hel Kvinnodag


Täby kommun utvärderar enligt följande: Hela gruppen lyssnade och interagerade . Ewa hade ett välgenomtänkt budskap som var anpassat till gruppen. Att han är nöjd.
Flow Talk, talaförmedling. 

Du kan inspirera folk på en helt annan nivå och hjälper andra entreprenör att våga satsa samt förverkliga deras drömmar. Din föreläsning blowed me away! Man kan vara rik på många sätt. I min värld är du rik och framgångsrik.
Monuique Höglund, GZ businessclub


Med både humor och allvar får Ewa in fullträffar i både hjärta och hjärna vilket bidrog till att jag fick ett antal nya insikter om mig själv. Arne Mattisson, PWC

TACK för den inspirerande och intressanta föreläsningen du gav på kvinnodagen den 22.3 i Pedersöre, Finland. Vi var många i publiken som njöt av att bara lyssna och ta in. Det berörde, temat är viktigt. Många sliter hårt i livet och mår därefter. Lyssnar på andra, säger aldrig nej, fortsätter kämpa. Jag tror du lyckades tända en liten gnista av insikt. Det går att göra livet annorlunda. Man måste bara våga lite. Och få lite hjälp på traven. God fortsättning med det du gör och tror på!
Med vänlig hälsning, Åsa, en kvinnodagsdeltagare


Med värme, kärlek och mycket humor får Ewa oss alla att följa med på en resa som berör. Att uppleva så mycket både roligt och tråkigt och att sedan förmågan att förmedla allt detta under några timmar är otroligt starka. Ewa är en fantastisk berättare och vi alla som hade förmånen att få lyssna på Ewas resa pendlade mellan skratt, fniss och tårar. Jag tog med mig mycket ifrån kvällen men ordet MOD är fortfarande i mina tankar när jag tänker på Ewa och allt vad hon upplevde. Önskar jag hade hälften av ditt MOD.
Pia Källqvist, Systembolaget

Tack för ett mycket givande och engagerande föredrag i fredags! Alla var supernöjda och inspirerade av ditt pass. Detta trots att det var 6:e dagen av möten o utbildningar.
Barbro Fridlund,
Verksamhetschef STF

Föreläsningsförfrågan kontakta

Ewa Wigenheim
ewa@wigenheim.se
070-523 89 33