Från ABBA till munkarna i Laos och tillbaka.

En äkta, inspirerande och lärande föreläsning som berör.

Ewa Wigenheim är entreprenören som fick idén och genomförde en av pophistoriens största bedrifter. Den att övertala Björn, Benny, Agnetha och Anni-frid att säga ja till ett museum till deras ära. Det tog visserligen två år av tjat, men när beslutet väl var taget öppnades dörren till ABBAs innersta rum. Dit får du följa med samt på den omtumlande resan som Ewa och hennes man gör under de nästan tre år de ägde och skapade det interaktiva konceptet ABBA the Museum.

Men så förändras världen. På målsnöret får de sälja sitt livsverk. En depression, skilsmässa och tappat fotfäste senare reser sig Ewa i en ny idé. Hon vill bidra till en bättre värld och samtidigt hitta tillbaka till sig själv. Det blir en resa till Laos och ett arbete med buddhistiska munkar i en tempelskola.

Där får hon distans till västvärldens prestationskrav och lär sig var i livets äkta värde ligger. Detta är en intensiv, livsbejakande och underhållande berättelse om entreprenörskap, mod, att finna sig själv och allt som kan hända när man följer sitt hjärta.

Deltagarna får garanterat nya insikter, inspiration och verktyg för hur de själva ska våga bejaka sin inre längtan. 

2015 släpptes boken om denna unika livsresa "från ABBA till munkarna i Laos". Möjlighet finns att ge åhörarna signerade kopior av boken. Boka föreläsning ewa@wigenheim.se

Boka föreläsningen