WEBBKURSER I PERSONLIG UTVECKLING

För att snabbt hjälpa dig med den nödvändiga livskunskapen, som är grunden för personlig utveckling, har jag gjort ett antal webbkurser. Jag är din lärare i varje lektion och du kan ta det i din egen takt. Du får också personlig kontakt med mig i en sluten Facebookgrupp för coachning.

Du kan börja med att gå min gratiskurs! Leta i utbudet nedan!

Den mest populära kursen är: Den stora kursen i livskunskap - Konsten att veta vad du vill & förverkliga det. I 40 livslektioner får du steg för steg möta dig själv och växa som människa. Resultatet blir att du har en färdig livsplan när du är klar. Klicka dig vidare nedan och se aktuella erbjudanden.

Kursen är verkligen fantastisk, så glad att jag nappade - på ren magkänsla! Mitt bästa beslut på länge. Så mycket att fundera över!  /Maria

Konsten att veta vad du vill & förverkliga det - DEN STORA KURSEN I LIVSKUNSKAP
I denna kurs får du ta ett rejält omtag i ditt liv och ta nästa steg. Du får lära dig veta vad du vill, inom livets olika områden. När kursen är slut har du en klar Livsplan du kan navigera efter. 8 veckor och över 40 livslektioner - en investering för livet! 

Så skapar du ett liv i överflöd - lär dig använda attraktionslagen rätt. 
Haltar livet? Får du inte till ekonomin, har relationer, trist jobb? Då kan kunskap i attraktionslagen hjälpa dig lösa upp dina blockeringar. Börja direkt!!!

Grundkurs i vardagsmeditation
Minikurs dig som vill ha lugn och ro i sinnet och bli en lugnare och mer balanserad person. 

GÅ MIN GRATISKURS  - BÖRJA DIREKT!
Vill du snabbt lära dig veta vad du vill kan du gå min gratiskurs. Du får 4 lektioner som kommer under en vecka. Kostnadsfritt och förpliktigar inte till någonting. När du gått gratiskursen kan du gå vidare till den stora kursen i livskunskap. 

Är det någon kurs du ska gå - så är det denna.

Hela kursen är så pedagogiskt med video och övningarna. När man tittar först på videon så förklarar Ewa på ett tydligt sätt och ger exempel på det som händer i vardagslivet. Övningarna blir då både roligare och lättare att lösa. Följer man Ewas livslektioner steg för steg så finner man sin livsuppgift. Jag kan varmt rekommendera Ewas webbkurs

Britt-Marie Augustsson
Kursen:
Konsten att veta vad du vill & Förverkliga det