LIVSSTILS-PROGRAMMET CellReset
Viktminsknings- och detoxprogram.

För dig som vill få bättre hälsa samtidigt som du går 4 - 12 kg på 28 dagar.

Kropp själ och sinne är en treenighet som måste vara i balans. Sköter vi inte om vår fysiska hälsa kommer vi heller aldrig nå toppen i personlig utveckling. I denna kurs hjälper jag dig nå dina viktmål!

Såhär säger tidigare deltagare:
 • Jag har fått tillbaka min ork, kroppen mår bättre jag känner mig faktiskt yngre! Helt otroligt! /Björn
 • Jag har efter två månader fått tillbaka min goda sömn och fått borta några kilo och känner mig piggare/Birgitta
 • Resultat efter 28 dagar blev för mig - 6,8 kg och -29 cm på sex mätställen. /Anna
 • Nöjd-3 kg på 8 dagar./Maria
 • Hela 28-dagars detoxfasen: -4,4 kg och 5 cm i midjan/Anette
 • Verkar konstigt ser ut som jag gått ner 7 kg sedan vi började för 1,5 vecka sedan. /Mats
 

 Jag coachat många människor som tröttnat på hullet och dålig energi, till betydligt högre livskvalitet. Men jag vill hjälpa fler. 

Börjar du nu, och följer detta minutiöst utarbetade hälsoprogram så kommer du också snabbt få resultat. Det är väl det vi vill - snabbt på bana igen. CellReset är fantastiskt enligt min mening. 

Fyll i uppgifter nedan så kommer du igång nu, nu, nu!
 

HÄLSOPROGRAM FRÅN NASA.  

Programmet är från början ett internt dietprogram från NASA. En professor i naturmedicin från Norge kom över det och studerade det noga, men tyckte något saknades. Med sina kunskaper inom traditionell kinesisk medicin förfinade han programmet och tillsatte mineraler och örtte för att optimera detoxfasen. För att stärka muskelaturen använde han ett vitamin B-komplex och essentiella aminosyror. Genom att använda dem ökade ämnesomsättningen och hormonets nivå kom i balans. Med detta program förlorade han 8 kilo inom 7 dagar och kände mig samtidigt pigg under hela processen! Detta var 2012. Idag har programmet använts av hundratusentals människor runt världen med gott resultat. 

NU KAN ÄVEN DU FÅ TILLGÅNG TILL DETTA FANTASTISKA PROGRAM. 

"Jag har provat ett antal dieter, fastor och allmänt suspekta bantningsmetoder under åren. De allra flesta har givit uppsåt till huvudvärk, låg ork/energi och en ständig invärtes kyla. Jag har inte för en enda sekund haft huvudvärk, låg ork/energi, eller sötsug denna gång = Tvärtom har jag känt mig stark, klar i tanken, och fast i hullet.

Bär du på några extra kilon, har ett starkt sötsug på em/kväll och ständigt är trött - kan jag verkligen varmt rekommendera både denna detox & viktminsknings diet. Det funkar"! Jag har gått ner över 10 kg och håller vikten.

Angelica Albert Albertsson

SÅHÄR GÅR DET TILL!

Det är en viktminsknings-, detox och hälsoprogram bestående av 3 faser. Man äter mat enligt ett specifikt kostprogram i kombination med högkvalitativa och noga sammansatta näringstillskott.
De tre faserna är följande: 

 • Detox, balansering och viktminskningsfas - 28 dagar.
 • Stabiliseringsfas - minimum 60 dagar.
 • Livsstilsfas - så länge du vill må bra.

Vill du minska mer i vikt, än det du gör under de första 28 dagarna, fortsätter du bara med programmet innan du går över till stabiliseringsfasen.

Vanlig mat och detaljerat kostprogram.
Du får ett kostprogram som är noga uträknat och som du följer exakt. Pedagogiskt och enkelt upplagt. Principen är att du äter protein fyra gånger om dagen, i kombination med näringstillskottet. Rena, vanlig mat, inga shaker eller måltidsersättningar. Programmet består av vita, gröna och röda dagar. Vita dagar ren protein, gröna dagar (från vecka 2) då tillsätter man grönsaker, och röda dagar får du äta och dricka vad du vill. Men röda först efter 28 dagar. Allt står i kostprogrammet som är superenkelt att följa. Programmet passar dock inte rena vegetarianer eller veganer.

Näringstillskotten
Den som gör detta livsstils- och viktminskningsprogram så effektivt är den utarbetade kombinationen av kostprogrammet tillsammans med högkvalitativa näringstillskott. Genom dessa ökar ämnesomsättningen, man rensar ut samtidigt som kroppen får sina viktiga byggstenar för att fungera optimalt.  Kostprogrammet ska INTE genomföras utan näringstillskotten. 

COACHING

När man gör en livsstilsförändring är det en fördel att ha hjälp av andra som redan gjort samma sak. Därför får du 100% hjälp och coaching av mig och My Christiansen som använt kosttillskottet i över nio år. När du gör CellReset genom oss får du också:

 • Tillgång till en coachingportal med all information, filmer, pepping, recept.
 • Ingå i en sluten Facebookgrupp där du omedelbart får svar.
 • Inbjudan till zoom-möten där vi ses live och du kan träffa de andra deltagarna för att dela upplevelser, ställa frågor, få svar.

Vi vill att du ska lyckas. Allt detta är gratis!

RESULTAT

VAD KOSTAR DET?


- Kostprogrammet är gratis!
- Coachingen är gratis.
- Det enda du betalar är fö näringstillskottet. Priset beror på vad du väljer. Därför måste vi talas vid innan du beställer. Fyll i nedan så ringer jag dig, eller du mig.

Mer:
- du kan bo var som helst i världen
- du kan själv välja startdatum.
- ingå i en hemlig Facebookgrupp.
- du får en coachingportal med all info.
- Zoom möten på nätet som du kan delta var du än bor i landet eller världen. 
- det enda du behöver betala är näringstillskottet. 
 

Kom igång nu, nu, nu!

Fyll i dina uppgifter så ringer jag dig omgående. Vill du att det går ändå snabbare ringer du mig på 070-523 89 33, dag- eller kvällstid är helt okey. Du bara är ett steg från en livsstilsförändring. Välkommen.