KONSTEN ATT VETA VAD DU VILL & FÖRVERKLIGA DET.

Den stora webbkursen i livskunskap ! 
Vägen till ditt sanna jag, din livsuppgift och ett meningsfullt liv.

 

Känner du igen dig i något av nedanstående?

 • Vet inte vad du vill med jobbet/relationen/livet?
 • Vill göra en livsförändring, men vet inte var du ska börja?
 • Känns som livet bara rullar på och du har tappat glädjen?
 • Vill du för mycket och hoppar på det ena efter det andra utan att avsluta?
 • Har bristande tålamod, stressar konstant och känner dig aldrig riktigt närvarande?
 • I sökandet efter meningen, blir du istället frustrerad när målen inte nås?
 • Svårt att säga nej till andra, på bekostnad av din egen kraft? 
 • Vill bli modigare och få starkare självkänsla?
 • Känner ett start behov av att hitta mening och riktning i livet?
 • Behöver hjälp med att se saker i ett nytt ljus och få verktyg för att komma vidare i ditt liv?

  Då kan denna webbkurs vara det du behöver. 

I webbkursen får du.

 • lära dig förstå vad du verkligen vill!
 • verktyg för att reda ut tankarna och ge dom struktur, mening och mål. 
 • lära dig hur du blir modigare och vågar bejaka det du vill - utan dåligt samvete. 
 • lära dig prioritera dig själv och våga stå upp för det 
 • få nya insikter och aha-upplevelser som leder dig framåt. 
 • lära dig hitta din mening och dina mål i tillvaron. 
 • lära dig hantera relationer bättre. 
 • förstå vad du bäst passar att syssla med. 

Målet med kursen.

När kursen är slut har du en PERSONLIG LIVSPLAN där du klart definierat dina talanger, förmågor, dina passioner och vad du bäst passar att syssla med. Kursen hjälper dig till klarhet, inre lugn, mening och mål. 

Tack för en suverän kurs!

Har nu gått klart kursen. Min mening med mitt liv och vad jag vill och ska göra står nu klart för mig. Jag har redan satt igång en massa projekt jag aldrig skulle vågat tidigare. Så jag är på G! Tack Ewa för visdom råd peppning o en helt suverän kurs!  ❤️ tack alla i Facebookgruppen som delar med sig. Må ni följa era hjärtan o inre önskningar !

Stooor kram Maria H Thelin

KURSSTART: 13 oktober
Omfång: 8 veckor. Men du går i din egen takt.
Användningstid: Obegränsad användning i 12 månader.
8 moduler: En ny modul kommer varje vecka i totalt 8 veckor.
Livslektioner: Modulerna innehåller 5-6 livslektioner bestående av videos, text och/eller ljudfiler. Totalt 40 livslektioner.
Bonus: Tankepärlor, meditationer, övningar och bonusmaterial.
Nedladdningsbart kursmaterial i pdf-format.
Facebookgrupp: Access till en sluten Facebookgrupp för Q&A.
Livecoachning av Ewa: Varje vecka i tio veckor får du support i den slutna Facebookgruppen.
Ingen stress. Inga krav. Inga prov. Inga inlämningsuppgifter. 

Är det någon kurs du ska gå - så är det denna.

Hela kursen är så pedagogiskt med video och övningarna. När man tittar först på videon så förklarar Ewa på ett tydligt sätt och ger exempel på det som händer i vardagslivet. Övningarna blir då både roligare och lättare att lösa. Följer man Ewas livslektioner steg för steg så finner man sin livsuppgift. Jag kan varmt rekommendera Ewas webbkurs


Britt-Marie Augustsson

Innehåll

Modul 1 & 2 - Grundläggande livskunskap
I dessa två första veckor är aha-upplevelsens veckor. Du får grundläggande livskunskap som varenda kotte borde lärt sig som 7-åring. Plötsligt förstår du varför du inte vet vad du vill, vad som håller dig fast och vilka livsmönster som skapat ditt liv. Du får lära dig var du ska lägga din energi för att med enkelhet växa som människa. Du får lära dig hantera relationer och kontrollbehovet.Sedan hur du ska prioritera dig själv, utan att få dåligt samvete. Redan efter två veckor kommer du att le och din självkänsla blir stärkt. Meditation är vägen in till vår själ. Du får meditationens grunder och under kursen kommer vi meditera många gånger. Du kan testa denna modul i 7 dagar med ångerrätt. 

Modul 3 & 4 - Självmedvetenhet
Nu får du sätta fokus på dig själv och träna på att återta kontakten med dina tankar, känslor, intuition och handlingar. Det finns en mycket klok person där inne. För att göra en förändring behöver du bli medveten om vad som skapar ditt livsmönster. Först då kan du skala bort, lägga till och göra en rörelse framåt. Du anar inte vad mycket fantastiskt som väntar på att bli upptäckt inom dig. Du får lära dig släppa det som inte längre tjänar något syfte i ditt liv och fylla på med frisk energi.

Modul 5 & 6 - Din mening med ditt liv!
Detta är själva kärnan i kursen. Du får lära dig den magiska formeln till ett lyckligt och långt liv. Nu är du redo för att börja skapa din livsplan för framtiden. Som verktyg använder vi den japanska metoden för IKIGAI - skälet att existera. Du får identifiera din passion och lära dig förstå, hitta och använda dina inre drivkrafter. Du kommer tydligt se inom vilka områden du är ämnad att jobba. I din livsuppgift ligger din mening med livet. Ditt skäl att existera. Ditt IKIGAI. Vad ditt sanna jag är kommer du att veta. 

Vecka 7 & 8 - Förverkliga det.
Det är dags att skrida till verket. Få saker gjorda. Ta sig i kragen. Få tummen ur. Ändan ur vagnen. Gå i mål. Kort sagt - sluta att skjuta upp saker och ting och förverkliga det du längtar efter. Kom ihåg att förändringar inte alls behöver vara att skilja sig, byta jobb eller be grannarna dra åt skogen. Det kan vara små saker som att plantera en blomma. Det viktiga är att den är positiv för dig. Känner du att du vill ha ut mer av livet, då lovar jag att hjälpa dig komma dit. Men ta det i den takt som passar dig. Ingen stress, inga krav, inga prov, inga inlämningsuppgifter. 

Support av Ewa i 10 veckor!

Varje vecka i 10veckor får du support av mig i den slutna Facebookgruppen. Du kan ställa dina specifika frågor angående det du lär dig i kursen, och få svar på en gång. 

JAG MÅSTE SÄGA TACK!
När jag gick din webbkurs i Livslektioner i vintras/våras kände jag att jag hade så svårt att släpp taget om mina invanda tankemönster. Hur mycket jag än kämpade kom jag inte fram till något som kändes rätt längst in i hjärtat. Men ett par månader efter att jag avslutat kursen, när jag slutade kämpa och ”släppte” allt,  kom plötslig min livspassion till mig. Jag är övertygad om att det du lärt mig och regelbunden meditation gjorde att jag till slut hittade rätt. Min nya resa är i sin linda och det känns så fantastiskt.

Mona Åkesson

Lärare öppnar dörren, men du måste gå in själv.

KURSLEDARE EWA WIGENHEIM

Vägen till ditt sanna jag, din livsuppgift och ett meningsfullt liv.
Välkommen att äntligen investera i dig själv. Jag lovar att göra allt jag kan för att var din lärare och dela med mig av all den visdom som jag lärt av mina mästare. Kursen är fullproppad med livsvisdom som du kan återkomma till om och om igen för kunskap och inspiration som lyfter dig i din vardag. 

Jag skulle inte varit där jag är idag, om jag inte hade tagit hjälp i mitt liv. Nyfikenhet har fört mig till arbete i sju länder, jag har skrivit tre böcker, varit kommunikationskonsult för Björn Ulvaeus och PR-konsult för Benny Andersson. Jag är grundaren av ABBA museet och startar en mängd företag. Men det var när jag arbetade med buddhistiska munkar i Laos jag förstod vad meningen med livet är. Det har jag nedtecknat i denna kurs. Idag arbetar jag som professionell livscoach och hjälper jag andra att hitta sin sanna livsväg för att bli rika inifrån och ut. Men jag kan bara öppna dörren till kunskapen - du måste själv kliva in
Välkommen till nästa steg i ditt liv
Ewa Wigenheim 

Har du frågor maila info @wigenheim.se