FLICKORNA FRÅN SMÅLAND

Vikten av att ge lärde jag mig av de buddhistiska munkar jag arbetade med i Laos. Det du sänder ut får du tillbaka. Därför sjunger jag regelbundet för seniorer och äldre. 

Äldre är en bortglömd målgrupp i vårt samhälle. Under säkert 20 år har jag rest runt på äldreboenden, seniorboenden och till olika pensionärsorganisationer för att sjunga tillgitarr. Det ger en enorm glädje till de äldre och lika mycket tillfredsställelse i min själ. Musik har en otroligt helande kraft!

Våren 2019 beslöt jag mig för att göra en större allsångsföreställning för att kunna nå flera äldre samtidigt. Det resulterade i orkestern "Flickorna från Småland". Tillsammans med fem andra proffsmusiker arrangerar vi allsångsföreställningar för pensionärer. Senast i Jönköping där det kom över 400 från olika boenden, demensboenden och privatpersoner som ville sjunga. Det är en fantastiskt glädjefylld föreställning där alla får allsångshäften och sjunga med i sånger alla kan, men som man kanske inte minns länge. 

Titta på videon och boka gärna in oss till nästa lite större sammankomst. 
Kontakt ewa@wigenheim.se

Med härlig energi, igenkänning, sväng och humor serverar flickorna från Småland en nostalgisk allsångsföreställning med låtar som alla kan.

Susilull och Susilo har grävt i den svenska schlagerskatten och lyft fram de odödliga hitsen från 60-, 70- och 80-talets Svensktopp. ”Vi ska gå hand i hand”, ”Båtlåt”, ”Änglahund”…ja, du kommer känna igen alla och kan omöjligt motstå att sjunga i refrängerna. Missa inte denna härliga eftermiddag. 

ALLA FÅR ALLSÅNGSHÄFTE. 

KONTAKT: ewa@wigenheim.se