Vad är Ewa lifeacademy?

Är du en sökare? En person som har allt materiellt men känner dig ändå inte nöjd? Du kickar dig med en utlandsresa eller ett par nya skor, vin eller en ny relation - och visst känns det bättre en stund - för att sedan återgå till det gråa trista. Inuti finns en gnagande känsla av otillfredsställelse. Du vet att du är ämnad för något större och du har nosat på att det finns en högre mening med livet. Men du kanske är för rädd för att söka din väg, eller så vet du inte var du ska börja?

Jag har också varit en sökare som letat efter livets mening. För att få klarhet har jag arbetat med världens rikaste människor (ABBA) och de munkar som inte äger någonting.  Jag har läst böcker, gått utbildningar men, framför allt, så har jag tänjt trygghetsgränserna och vågat kasta mig ut i det okända för att LEVA! Ibland har jag nått oanade höjder, ibland fått en snyting på vägen. Eller, erfarenhet, om du vill.

De mest inspirerande människorna jag mött på min livsresa har inte läst sig till kunskapen på universitet. De har levt sitt liv och fått ärr på vägen. Så även jag. Av alla dessa munkar, gurus, mentorer och vanliga människor som du och jag, har jag lärt mig att lyckan inte ligger i materiella ting. För att bli lycklig måste man leta inom sig själv. Det är där varje människas äkta värde ligger.

Därför hjälper jag  människor att söka inåt - för att fungera bättre utåt genom kurser och föreläsningar.

Välkommen till Ewa Life Academy

Ewa Wigenheim
Professionell Livscoach 
info@ wigenheim.se

Prenumerera gärna på mina tankepärlor/nyhetsbrev
 

nyhet!

NU SLÄPPS MIN BOK SOM LJUDBOK!
så himla glad. Onsdagen den 25 mars släpps min bok "Från ABBA till munkarna i Laos" som ljudbok. På alla de stora ljudboksförlagen: Nextory, Adlibris, Bookbeat osv. Det är min story och jag har läst in den själv. Man kan ju testa ljudböcker 14 dagar:). 

Gratis kurs!

Jag har en gratis webbkurs som heter "LÄR DIG VETA VAD DU VILL". Vill du gå den kan du bara klicka in under "kurser" och köra igång. Första lektionen kommer direkt.