Mitt liv har ett före och efter juni 2006. Det var då jag lyckades övertala ABBA om att få starta ett museum till deras ära. Den dagen alla fyra sa ja höll jag på att svimma. Hur kunde lilla Ewa, från Småland lyckas med detta? Så många hade försökt och fått nej.  Men jag tror att de såg den passionen som brann i mig och det engagemang och vilja som jag kände för att driva projektet.

Sedan följde tre galna år. Jag ägde, drev och skapade det interaktiva museikoncept som nu finns på Djurgården, tillsammans med min dåvarande man. Arbetsbördan, som vi självmant hade tagit på oss, var enorm. Att vila under denna tid fanns inte på kartan. Det hade ett pris, jag tappade bort mig själv. För att hitta tillbaka sökte jag mig till Laos och tempelskolor. Bland dessa munkar lärde jag mig vari livets äkta värde ligger. Munkarna gav mig i uppgift att skicka min livsvisdom vidare, det är det jag gör nu som livscoach.

 Jag är oerhört stolt över det vi åstadkom och ville föra vidare min berättelse i detta pophistoriska projekt. Därför skrev jag boken. 2015 låg den klar. Nu överräcker jag min historia till dig för att bli inspirerad att våga följa dina drömmar. (denna historia finns också som föreläsning)

FINNS ÄVEN SOM LJUDBOK PÅ ALLA STORA LJUDBOKSTJÄNSTER (Storytel, Nextory osv)